CULTUURLOKAAL

PARK STRIJTHAGEN PRESENTEERT VOLOP KUNST

Park Strijthagen wordt nu ook creatief gezien mooier. Relatief kortbij is er sowieso al een beeldenpark dat echt de moeite waard is, komt er nu nog meer kunst bij in Landgraaf, en wel op zondag 27 oktober van dit jaar.

Landgraaf, 27 september 2024, 23:39

Een gezellige kunstmarkt waar kunstenaars hun werk exposeren en verkopen. Rijk aan verscheidenheid met beelden, schilderijen, tekeningen, aqaurellen, et cetera, en u mag er wellicht indien gewenst een aanschaffen en mee naar huis nemen.

Een bijzondere expositie die, afgezien van de verkoop door de kunstemnaars zelf geen commercieële inslag heeft. Lekker apart is overigens dat kinderen een gezamenlijk kunstwerk maken in het kader van de ‘Herfsttour’ vanuit het samenwerkingsverband Landgraaf Verbindt.

Wijkvereniging Oud eikske organiseert in samenwerking met de Vrije Akademie Parkstad (voorheen VAZOM) en de cultuurcoach van Landgraaf Joan Steffers, een kunstmarkt & expositie. Deze vindt plaats op Park Strijthagen, Hofstraat 5, in Landgraaf en wel op 27 oktober 2024 van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Bron en afbeelding: Vrijde Akademie Parkstad

Please follow and like us:
Help-Desk