CULTUURLOKAAL

VERFRISSENDE THEATERWIND IN NIEUW SEIZOEN

Een expositie? Tekenkunst, muziek of cabaret of toch liever jeugdtoneel ? Wellicht dan toch maar jeugddisco? Het kan en mag allemaal in het nieuwe theaterseizoen. Vanaf vandaag start het weer!

Landgraaf, 22 september 2024,19:29

Vandaag was er de aftrap met de Open Dag Theaterschool Landgraaf. Een leuke en ook informatieve dag voor het kleinkind, het neefje of nichtje, het buurmeisje of de buurjongen. Het zou ook zo maar eens voor de volwassenen een meer dan interresante dag kunnen wezen. Maar natuurlijk is er meer in het nieuwe seizoen.

Neem de expositie van Roger Meulenberg met tekeningen. Striptekenaars zoals Franquin of Albert Uderzo waren, en zijn, zijn voorbeeld. Zijn expositie begint op vrijdag 27 september 2024 om 20:00 uur. Of; Paul van Loo maar deze keer solo. Een meer dan welkome en graag geziene artiest in Theater Landgraaf (en niet alleen daar!). Al jarenlang een topper.

Of, en dat mogen we met recht een bijzondere noemen: Katiuscia Principato. Zangeres, speler en tehatermaker. Zij maakte speciaal voor de kinderboekenweek een muzikale voorstelling van het boek “Ziza wil geen ninja zijn” van Marjet Huiberts met de illustraties van Coen Hamelink.

Neem een kijkje op: www.theaterlandgraaf.nl en nu alvast een fijne voorstrelling gewenst!

Please follow and like us:
Help-Desk