CULTUURREGIONAAL

STARTSCHOT CULTURA NOVA 2024

Mo et Le Ruban Rouge is er… en het spektabel kan van start gaan in Heerlen. Het Internationaal Beeldend Theaterfestival zal de regio Parkstad en Heerlen geen kwaad doen, in tegendeel. Binnenkort gaat het festival van start en zal de grenstreek op zijn mooist in beeld gebracht worden.

Landgraaf 27 augustus 2024, 22:45

Een theatrale blik op de wereld uitproberen? Neem dan een kijkje bij de gratis toegankelijke openingsvoorstelling van het Franse gezelschap Cie L’Homme Debout. Dit zal in de Heerlense binnenstad plaatsvinden. Een kind op de vlucht, tot leven gebracht in een indrukwekkende parade, slingerend door de binnenstad op zoek naar nieuw leven. Een reis door de verbeelding. Zet die maar op de agenda!

Het openingsweekend van Cultura Nova zit boordenvol afwisseling op cultureel gebied. Maak je leven rijker en ga er van genieten. Dans door de nacht. Een feestelijke afterparty in Poppodium De Nieuwe Nor wellicht? Of deze misschien: op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september neemt de Zwitserse choreograaf Martin Zimmerman je mee naar een surrealistische wereld met zijn dansvoorstelling Danse Macabre. En zo gaat het maar door en door. De 33ste editie van Cultura Nova zal plaatsvinden vanaf 30 augustus t/m 8 september 2024. Mis het niet!

Please follow and like us:
Help-Desk