CULTUURNATIONAAL

HOGERE BTW NEKT JAN MET DE PET

‘Je belast er heel Nederland mee’, is de slogan. En op zich klopt dat ook. De volledige waarheid is echter, zoals meestal, stukken schrijnender!

Landgraaf, 26 september 2024, 22:42

Je pakt er heel Nederland mee is natuurlijk een mooie slaogan, ware het niet dat hij geen recht doet aan de waarheid en die weegt nu eenmaal behoorlijk wat in het mensenleven. De waarheid is, buiten dat Geert Wilders (en zijn regeringspartners) er alweer een leugen bij heeft met zijn valse verkiezingsbelofte, dat Jan met de Pet de rekening het meest betaald en ook het zwaarste voelt.

Hoe minder een mens verdient, hoe zwaarder het weegt om een simpele euro meer te moeten betalen. Een miljonair zal 100 euro niet missen terwijl Jan Modaal of de minima diezelfde 100 euro niet eens kunnen opbrengen. En reken maar dat de BTW verhoging dik over die 100 euro heengaat die we hier slechts als voorbeeld benoemen.

Cultuur, sport, horeca, media, je boodschappen, noem het maar op. En wat de verhoging betreft voor de media is het niet meer of minder dan censuur. En dat komt de rechtse partijen wel heel erg gelegen. Nog meer leugens en stukken minder media die er de waarheid over vertellen. Teken dus de petitie en denk de volgende keer echt na bij de verkiezingen.

Lees meer op: www.geenhogerebtw.nl

Please follow and like us:
Help-Desk