WIE WORDT DE NIEUWE MAESTRO?

De grote finale in Partycentrum Het streeperkruis komt eraan. Het heeft eventjes geduurd maar het lange wachten was vast en zeker de moeite waard. Vijf kandidaten hebben er de afgelopen maanden keihard aan gewerkt en zullen menigeen dan ook versteld laten staan tijdens de finale van de ‘Maestro van Landgraaf ‘.

Landgraaf, 1 november 2022, 21:15

Nog een paar weken en we weten wie er zich de nieuwe Maestro van Landgraaf mag noemen. De 5 deelnemers hebben er de afgelopen maanden echt werk van gemaakt om op zaterdag 26 november zo goed mogelijk voor de dag te komen tijdens de finale in Partycentrum het Streeperkruis te Schaesberg.

Fanfare St. Barbara G.A. heeft heel wat moeite en werk gestoken in de organisatie van deze nieuwe editie en mag terecht trots trots zijn op de volgende deelnemers:

  • Hubert Schuncken, winnaar van 2018 en dus titelverdediger
  • Hennie Darding, oud-stadsprins van Landgraaf in het seizoen 2020-2021
  • John Venhovens, directeur van venhovens Uitvaart Landgraaf
  • Fieny de Haan, gemeenteraadslidGBBL Schaesberg
  • Alex Schiffelers, wethouder Cultuur van Landgraaf

Iedere deelnemer zal twee fragmenten van bekende muziekwerken dirigeren, deze zullen door 2 gerenomeerde dirigenten beoordeeld worden, de jury zal dan ook bestaan uit de volgende dirigenten; Léon Simons en Hub Nickel. De presentatie van de avond is in handen van niemand minder dan Jack Vinders. Hij zal de bezoekers op zijn geheel eigen wijze humoristisch door de avond begeleiden. Aanvang is om 20:00 uur, en de zaal is geopend vanaf 19:15 uur. De kaarten kosten in de voorverkoop €10,- en bij de dagkassa €12,50.

Op onderstaande afbeelding zijn de voorverkoopadressen te zien en ook het e-mailadres om online te bestellen.

Please follow and like us:
Help-Desk