KARL JENKINS IN CONCERT

De liefhebbers van het betere klassieke werk mogen bij deze weer een of meerdere data noteren op hun agenda. De concerten met het werk van Karl Jenkins beloven werk dat veel eerder goed dan leuk te noemen is, en dat heeft een reden!

Landgraaf, 15 september 2022, 22:57 uur.

Veel eerder goed dan leuk? Hoe zit dat dan, kunst hoort toch leuk te zijn, of niet dan? Nee dus. Kunst hoort goed te zijn, leuk is wat anders. Leuk is iets persoonlijks, wat de een leuk vindt, hoeft een ander helemaal niet leuk te vinden. Goed is daarentegen niet subjectief, goed gaat over kwaliteit en goed is dus goed of niet goed, punt uit. En het werk van Karl Jenkins is simpelweg goed! Genieten dus. Maar waar en wanneer?

Het Limburgs Oratorium Koor o.l.v. dirigent Steven van Kempen gaat samen met kamerorkest Concertato & Symfonieorkest Concertato weer de uitdaging aan. Op zaterdag 1 oktober 2022, 22:00 uur in Amstenrade en vrijdag 25 november in Mondo Verde Landgraaf. Het programma omvat een geweldig concert met muziek uit het Oratorium ‘The Peacemakers’van Karl Jenkins.

Niet alleen zal er het grote koor te horen zijn maar ook enkele fantastische solisten. Het geheel zal plaatsvinden in de O.L.V. kerk gte Amstenrade in een geweldige ambiance. Maar daar blijft het niet bij. Na afloop zullen de bezoekers in de gelegenheid zijn om Kasteel Amstenrade te bezoeken om aldaar te genieten van een drankje. De kaarten zijn in de voorverkoop 2 euro goedkoper dan aan de kassa. De prijzen bedragen 24 € in Amstenrade en 26 € in Mondo Verde. In de voorverkoop dus 22€ en 24€.

De tickets kunnen online besteld worden middels een E-ticket systeem, zie onderstaande poster. Veel plezier alvast!

Please follow and like us:
Help-Desk