JONGE LEDEN VOOR BRUNSSUM

Sjors Sportief helpt Brunssumse verenigingen aan nieuwe jonge leden. En dat is precies de kans waarop zij liggen te wachten. Een kijk op dit nieuwe project.

Landgraaf, 9 januari 2022, 22:05

De gemeente Brunssum biedt met een nieuw project verenigingen een uitgelezen kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden. Het project Sjors Sportief en Sjors Crearief laat kinderen kennis maken met het aanbod van Brunssumse sport- en culturele verenigingen. Verenigingen kunnen zich daar nu voor aanmelden.

De gemeente wil met dit project de deelname van kinderen aan sportieve en culterele activuiteiten bevorderen. Gezien het grote aantal verenigingen is er dan ook de beschikking over een groot aanbod met dus wederom ook een grote keuze. Dit kan vaker gratis en vooral laagdrempelig.

De verenigingen die interesse hebben kunnen de benodigde informatie inwinnen door contact op te nemen met de gemeente aldaar (mail naar sid.plum@brunssum.nl), of alvast een kijkje nemen op www.brunssumbeweegt.nl

Please follow and like us:
Help-Desk