HEEMKUNDEVERENIGING IN LOCKDOWN

Een van de voorbeelden van het werk van de Heemkundevereniging Landgraaf

De Heemkundevereniging Landgraaf staat voor heel wat kennis en kunde betreffende Landgraaf natuurlijk. Dat brengt echter nogal wat andere zaken met zich,mee. Een van die zaken is het grote aantal bezoekers van de vereniging. Bij deze een update.

Landgraaf, 19 december 2021, 21:20

Nederland is weer in lockdown en dat geldt dan ook voor Heemkundevereniging Landgraaf. De studiezaal aan de Voeegelsjtang zou in verband met de komende feestdagen sowiso vanaf donderdag 23 december tot en met disndag 4 januari gesloten zijn. Door de verscherpte corona-maatregelen was de studizaal gisteren, zaterdag 18 december, gisteren voor het laatst dit jaar geopend.

Gezien de omstandigheden heeft het bestuur van de heemkundevereniging besloten, dat ondanks de dan geldende regels;

01: Er in januari, februari en maart 2022 geen activiteiten met publiek -zoals lezingen- zullen plaatsvinden,

02: de deur van de studiezaal niet eerder dan woensdag 19 januari aanstaande van het slot gaat.

Niet leuk natuurlijk… maar Heemkundevereniging Landgraaf laat wel nog het volgende weten: ” Desondanks wenst de heemkundevereniging u gemoedelijke Kerstdagen en een voorspoedig maar vooral gezond 2022!

Tot dan! ”

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk