MORGEN: KAKERTSE BOYS TEGEN UOW’02

En wederom een Landgraafse derby om naar uit te kijken: De Kakertse Boys ontvangen UOW’02. Het belooft morgen dus een spannende pot te worden. Een vooruitblik.

Landgraaf, 2 oktober 2021, 20:51 uur

Op bovenstaande foto zien we een momentopname van UOW’02 tegen Abdissenbosch. Beiden vochten laatst nog een bekerwedstrid tegen mekaaar uit. Het pleit werd beslecht in het voordeel van UOW’02, die daarmee drie achtereenvolgende bekerwedstrijden wisten te winnen. Het team uit het Waubachse lijkt dus in vorm te zijn.

Daar staan morgenmiddag de mannen van trainer Ben Labayed tegenover. Ten eerste spelen deze thuis, hetgeen dus altijd voetbalstrijd en inzet garandeert, en ten tweede wist het team uit de Kakert zich in de afgelopen weken te versterken met meerdere nieuwe aanwinsten.

Overigens is er nog een aspect voor de echte voetballiefhebber: beide teams beschikken over sterke doelmannen. Voor de bewonderaars van het betere keeperswerk dus iets om in de gaten te houden tijdens deze pot. De uiteindelijke beslissing over winst of verlies zou wel eens heel goed in hun grijpgrage handen kunnen liggen.

Op bovenstaande foto zien we Kakertse Boys doelman Mitchel Kuyer die tijdens een penaltywedstrijd maar liefst het fabuleuze aantal van 53 strafschoppen uit 90 wist te keren.

Een derby om naar uit te kijken en, nog beter, om te bezoeken. Aanvang is om 14:30 in de Kakert: Sportpark de Kakert, Sportweg 2.

Fotografie: DLC
Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk