JUMBO LANDGRAAF SPONSORT ‘INDIANENMAGIE’ AAN VOORLEESEXPRESS

De taal beheersen is absoluut een belangrijk iets. Tim Schoenmaekers, franchiseondernemer van twee Jumbo vestigingen te Landgraaf en zelf vader van een zoon, vindt dat alle kinderen een kansrijke start verdienen. Dus reikt hij de helpende hand.

Landgraaf, 10 juni 2021, 15:15

Tim Schoenmaekers reikt de helpende hand om alle kinderen een kansrijke start te kunnen geven. Dit doet hij door het kinderboek ‘Indianenmagie‘ van de Landgraafse schrijfster Blanche Ortmans te sponsoren.

De landelijke stichting VoorleesExpress werkt onder andere samen met scholen, bibliotheken en welzijnsorganisaties om taalachterstand en ongelijke kansen in de schoolcarrière preventief aan te pakken. Gedurende een half jaar bezoekt een vrijwilliger van de VoorleesExpress wekelijks een gezin om aandacht te besteden aan taal- en leesplezier. Laura Vroomen, kennis- en informatiedeskundige bij Bibliotheek landgraaf en vrijwilligerscoördinator van de VoorleesExpress, is blij met dit initiatief en de sponsoring van Jumbo Landgraaf. ‘Mooi dat ondernemers uit Landgraaf willen bijdragen aan onze missie en wij de gezinnen in Landgraaf mogen verrassen met Indianenmagie,”

Meer informatie over de VoorleesExpress: http://www.voorleesexpress.nl

Bron: PuurBlanche

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk