ALEX BROUSSARD: TRIBUTE TO BILLY JOEL

Een boeiend tribute aan Billy Joel door Alex Broussard in Theater Landgraaf. ‘Uptown Girl’ of ‘Goodnight Saigon’ behoeven geen itroductie meer. Enkele weetjes over Alex Broussard misschien wel.

Landgraaf, 10 januari 2021, 20:05

Onderstaande is helaas, in verband met de COVID-19 epidemie, onder voorbehoud. Op dinsdag 12 januari zal een besluit genomen worden over de periode na dinsdag 12 januari. Controleer dus de desbetreffende websites voor eventuele veranderingen!

Billy Joel Tribute

Billy Joel behoeft geen introductie. De artiest die op zaterdag 23 januari, volgens het programma gepland staat met een tribute aan Billy Joel, misschien wel.

Alexander Broussard is inmiddels een gewild en veel gevraagde entertainer geworden. Hij is entertainer/zanger en pianist/toetsenist. Een graag geziene gast op grote én kleine podia. Inmiddels heeft de man dus ruimschoots voldoende ervaring en kennis opgedaan om er iets heel moois van te maken. Voor wie de man niet kent, dus wellicht een uitgelezen kans om daar verandering in te brengen in Theater Landgraaf.

Alex Broussard zal tijdens zijn optreden de lang niet altijd makkelijke beginjaren, hoogtepunten, dieptepunten, het vakmanschap, de vrouwen en het onwaarschijnlijke succes van Billy Joel muzikaal in beeld brengen.

Gepland staan twee voorstellingen: Een voorstelling van 19:00 tot 20:30 en nummertje twee van 21:15 tot 22:45. De entree bedraagt: €15,-

Meer informatie over Theater Landgraaf is te vinden op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk