DE JAARLIJKSE CLUBACTIE IS VAN START GEGAAN

In deze warrige tijden vallen voor heel wat clubs helaas de broodnodige inkomsten weg. De jaarlijkse Clubactie komt dus goed van pas om verenigingen financieel een hart onder de riem te steken.

Landgraaf, 9 oktober 2020, 13:58

Optredens gaan niet door of mogen maar door een fractie van het normale aantal mensen bezocht worden. Entreegelden zijn er helemaal niet meer of marginaal. Inkomsten door de verkoop van een drankje of een hapje vallen weg. Financieel zijn dat echter heel vaak de extra inkomsten die menige club of vereniging net boven water houden. De jaarlijkse RABO Clubactie is dus vooral nu meer dan welkom.

Een voorbeeld. Carin Somers, van Fanfare St Barbara G.A., loopt samen met andere leden van de vereniging te flyeren, om er het beste van te maken tijdens deze actie. En dat niet een enkele, maar meerdere dagen aan een stuk. De clubs hebben het gewoonweg nodig nu.

Een stukje van de flyer van Fanfare St. Barbara G.A.

Om een club te steunen hoeft een mens tegenwoordig echter niet eens meer zelf de deur uit. Dat kan simpelweg vanuit de luie stoel gebeuren. Het hoeven trouwens geen kapitale bedragen te zijn die overgemaakt worden, dat mag natuurlijk ook, maar de clubs zijn blij met alles wat er binnenkomt. Het hoeft ook niet perse de eigen club te zijn die gesteund wordt. Hoofdzaak is dat de clubs gesteund worden. Het is ook allesbehalve een ingewikkelde zaak. Even naar de site van je club, of die van de RABO, en volg de stappen, klaar is Kees. De gesponsorde club zal er gegarandeerd meer dan blij mee zijn!


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk