MEI-JONGENS ABDISSENBOSCH OP WEG NAAR JUBILEUMJAAR 2021

Het viel natuurlijk zwaar in de voorbije maand, maar de Mei-Jongens Abdissenbosch richten zich nu op de volgende editie. En dat wordt een speciale, het jubileum komt eraan.

Lambert Rinkens, Landgraaf 1 juni 2020, 17:15

Het was een zware maand die afgelopen mei. En vooral als je je het hele jaar als vereniging op net die ene maand, met net die ene speciale week, verheugd waarin alles gebeuren moet. Die ene speciale Meiweek was er dus niet en dat voor het eerst in 49 jaar. En dat geldt niet alleen voor de Mei-Jongens. In een hechte gemeenschap zoals die van Abdissenbosch leeft de hele wijk hierin mee. Een domper voor een ieder aldaar dus. Maar de gezondheid van iedere deelnemer en betrokkene stond, en staat, gewoonweg voorop.

Menno Engels, bestuurslid van de Mei-Jongens aldaar, verteld er het volgende bij: “We hebben besloten om de Meiweek te verschuiven naar 2021, zodat er duidelijkheid was voor allen die meelopen. Deze keuze viel ons natuurlijk zwaar.”

Jubileumjaar 2021

Menno Engels vervolgt: “Om de sfeer erin te houden binnen onze groep heeft ieder een traktatie gekregen met een bericht erop om ze wat op te vrolijken. Er wordt nu dus wel volop gewerkt aan ons 50- jarig bestaan. Een jubileum waar we trots op zijn. We willen er dan ook voor zorgen dat de komende Meiweek een top week wordt.”

Meipaar 2019 Jaimy en Dennis.

Nu is de ‘Meiweek’ 2020 vervallen. Dat is zeker jammer, maar de Meiweek is er normaal gesproken ieder jaar. Echter, helemaal sneu is het voor het Meipaar zou je dan denken. Meipaar wordt je dus maar een keer, en niet meerdere keren. In dit geval is het dus niet zo dat dit eventjes verlengd wordt. Zoals eerder gedacht. Er is geen Meipaar dit jaar. Dus in Abdissenbosch hebben heel wat mensen de kans om het kersverse nieuwe Meipaar in het jubileumjaar te worden. En dat is dan weer een leuke opsteker.

Meer informatie over de Mei-Jongens Abdissenbosch is te vinden op de nieuwe website van de vereniging: http://www.meiweek.nl

Een kleine, maar bijzondere, attentie voor de leden.

en op: http://www.facebook.com/meijongensabdissenbosch/

Fotografie: Mei-Jongens Abdissenbosch

Please follow and like us:
Help-Desk