ABSTRACTE WERKEN VAN WIM MEIJS BIJ IPOMAL

Vrije vormen die met elkaar botsen en meteen ook elkander versterken. Emoties gebundeld in abstracte vormen. Het werk van kunstenaar Wim Meijs is binnenkort te zien in Galerie Ipomal.

Landgraaf, 10 maart 2020, 21:43

Al schilderend ontstaat het schilderij enigszins impulsief door experimenteren,, kijken en vergelijken, voelen welke kleur op welke plek in het vak past.Het resultaat is meestal levendig, fris en vrolijk. En zo ontsnapt Wim Meijs aan de werkelijkheid die zich dagelijks aan hem opdringt.

Wim Meijs

Wim Mijs woont en werkt in Sittard. Hij volgde de Stadsacademie te Maastricht en de Academie voor Beeldende Vormgeving te Tilburg. Er volgden exposities in het buitenland om tevens al eens eerder een solo-expositie te hebben gehad in Galerie Ipomal.

Op zondag 15 maart keert het werk van Wim Mijs terug in diezelfde galerie te Landgraaf. En niet alleen het werk maar ook de kunstenaar zal aanwezig zijn tijdens de opening van de expositie op die zondag. De opening zal plaatsvinden om 15:00 uur en de kunstenaar zal zelf de inleiding tot de expositie verrichten.

Galerie Ipomal: Charles Frehenstraat 5 te Landgraaf

Meer informatie over galerie Ipomal vindt u op: http://www.ipomal-galerie.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk