LANDGRAAFSE TEAMS NEMEN AFGELOPEN WEEKEINDE WINST, GELIJKSPEL ÈN VERLIES

Het was van alles wat bij de Landgraafse clubs in het afgelopen weekeinde. Bij de een wilde men het liefst de wedstrijd vergeten, bij de ander knokte men maar verloor en bij numero drie knokte men, en wist te winnen.

Lambert Rinkens, Landgraaf 9 maart 2020, 21:17

Toeschouwers met dikke mutsen, de kraag omhoog of zich ergens tegen het erbarmelijke weer verstoppend. Een koude wind die hand in hand ging met een niet te stoppende regenbui. De tribune was zo ongeveer de enige plek om zich tegen het gure weer te beschermen. En dan hoop je als fan en/of voetballiefhebber op een hartverwarmende lekkere pot voetbal. En dat was dus helaas maar voor een enkeling weggelegd.

V.V Schaesberg

Verleden week regende het ook bij de Schaesbergse club, maar dan wel doelpunten met een 4-4 gelijkspel tegen Lindeheuvel/Heidebloem. Een mooie voorsprong werd uit handen gegeven. Gisteren had men dus iets recht te zetten en dat deed het team dan ook tegen Bekkerveld.

Een hele mooie aanval opgezet over rechts leidde tot de enige treffer van deze pot. Imad kopt de bal panklaar voor Peter-Jan en die rond met een enorme pegel keihard af. De 0-1 is een feit. Verdedigend stond de zaak bij Schaesberg gisteren dus wel als een huis. Bekkerveld kwam voor de rust dan ook niet aan scoren toe.

Na rust wilde Bekkerveld zeker meer maar slechts een echt goede poging bleek niet voldoende voor de Heerlenaren. Doelman Kaïn hield zijn doel de hele partij schoon. V.V. Schaesberg wilde ook na de rust verder en bleef knokken voor meer. Helaas bleef het echter bij knokken. Een hogere score bleef bij beide partijen uit.

UOW’02

Het UOW’02 team speelde thuis tegen Hulsberg onder dezelfde erbarmelijk weersomstandigheden als elders in Landgraaf. En net als v.v. Schaesberg knokte men voor iedere meter. Dit mocht echter niet baten. In het midden van de eerste helft wist Hulsberg de 0-1 te scoren na een snelle uitbraak.

Na rust haalde het Waubachse team alles aan strijdlust uit de kast, maar dat bleek niet voldoende. De volledige tweede helft drong het team aan. Bal na bal werd richting het doel van de tegenstander gestuurd. Man na man bleef naar voren stormen. Doelman Sandro Aruvaino zette alles op alles en verscheen ook in het vijandelijke zestienmetergebied. De Hulsbergse verdediging bleef echter stug volhouden. Verder dan een aantal halve tot redelijk goede kansen wist UOW’02 niet te komen. Hulsberg keerde huiswaarts met de drie punten op zak.

Overmorgen, woensdag 11 maart speelt UOW’02 overigens een interessante rasechte derby. Er staat een oefenwedstrijd tegen S.V. Abdissenbosch op het programma en wel om 20:00 uur op Park ter Waerden.

SVN/BtB Consultancy

De wind en de regen hebben op menig voetbalveld vrij spel, en dus ook bij SVN verschuilde het publiek zich op de tribune. Helaas voor het publiek waren er weinig echt hartverwarmende feiten te zien. Verder dan een mooie kans voor Raúl Erkens van het thuisteam kwam men in de volle negentig minuten niet. Een echte bloedeloze 0-0 verdween terecht snel in de boeken. Volgende week kan het team van SVN er stukken meer uit halen tegen FC Hoensbroek. Maar dat is dan wel een uitwedstrijd.

Fotografie: De Landgraaf Courant/Lambert RinkensPlease follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk