KARATEVERENIGING KAN KU NEEMT DEEL AAN STAGE BIJ KOJI ARIMOTO SENSEI

Het gebeurd niet iedere dag dat er vanuit Japan een meester les komt geven. Karate vereniging Kan Ku heeft echter wel het geluk om daar aan deel te nemen.

Landgraaf, 6 maart 2020, 11:49

Karate vereniging Kan Ku zal aanstaande donderdag een top dag beleven. De bevriende karate vereniging Do-Pora uit Meersen wist Koji Arimoto te strikken voor een dag vol met stages. En laten we wel wezen Koji Arimoto sensei is echt niet de minste.

Koji Arimoto Sensei

Koji Arimoto sensei (4de dan) is een top leerling van Kagawa shihan (9de dan) en instructeur van de Japanse karate bond JKS. Arimoto sensei is in 2012 met het Japanse team wereldkampioen teamkata binnen de World Karate Federation (WKF) geworden. Daarnaast is hij JKS individueel wereldkampioen kata en kumite (vrij gevecht). Hij geeft les in de hoofd dojo van de JKS te Tokyo, Japan

De stage wordt gehouden op donderdag 12 maart in de gymzaal Beukebosche, Kerkstaag 11 te Meersen van 18:30 tot 21:45 uur.

Karatevereniging Kan ku

Kan Ku is al meer dan 40 jaar een begrip in Landgraaf maar ook binnen het karate. Bij karate denken nogal wat mensen aan vechtsport. Of vechtsport een juiste benaming is, is echter nog maar de vraag. Het draait veel eerder om zelfverdediging, respect en ontwikkeling. Karate is een meer dan geschikte sport om jezelf weerbaar te maken. En weerbaarheid, lichamelijk en geestelijk, is iets waar een mens 24 uur per dag zijn voordeel mee doet. Het aspect respect is echter minimaal net zo belangrijk in een menselijk leven. Respect voor de medemens, de natuur of het leven is essentieel binnen het karate. Karate is dus veel meer dan een ‘vechtsport’, het is een manier van leven.

Mensen (jong of oud, mannelijk of vrouwelijk) die meer willen weten kunnen zeker eens een kijkje gaan nemen bij een van de trainingen of vrijblijvend een proefles volgen. Neem dus gerust contact op met karate vereniging Kan Ku of informatie inwinnen door een kijkje te nemen op: http://www.karateverenigingkanku.nl

Please follow and like us:
Help-Desk