MASSADA MET CLUBTOUR NAAR HEERLEN EN VENLO

Massada bestaat 40 jaar en gaat op clubtour. De voormalige Zilveren Harp-winnaars zullen naar alle waarschijnlijkheid optreden in De Nieuwe Nor.

Landgraaf, 5 maart 2020, 11:24

LatinRock/PercussionRock noemt de groep zelf haar muziek. Een muzieksoort die dus echt niet alledaags is. Enkele maanden geleden werd er in Andere Tijden nog een reportage aan de groep besteed met de titel ‘Trots op Massada’. Massada is een groep met een inmiddels rijk en bijzonder verleden.

De Molukse popgroep Massada bestaat nu dus 40 jaar en komt, later dit jaar, naar Heerlen en Venlo, respectievelijk op 7 november 2020 en 6 november 2020. De groep heeft in dit kader een live-album uitgebracht met daarop alle hits waarop ook de nr 1 hit Sajang é te vinden is.

In 1979 speelde de groep deze hit ook op Pinkpop. Het is trouwens de enige Maleisisch/Indonesische hit die ooit in de Nederlandse, Duitse en Belgische hitlijsten wist te komen.

Tijdens het 2 uur durende optreden van deze 11-koppige band zullen voornamelijk nummers gespeeld worden van het in 2018 uitgebrachte dubbel cd/dvd M40 years Baronda Live.

Voor meer informatie over de Nieuwe Nor kunt u terecht op: http://www.nieuwenor.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk