DRAMA-DOCENT ROGER MEULENBERG BESCHIKT OVER MEERDERE TALENTEN

In het kader van het 25-jarig bestaan van Theater Landgraaf heeft men aldaar een expositie georganiseerd. Een expositie met werk van drama-docent Roger Meulenberg. De man blijkt dus over meerdere talenten gelijkertijd te beschikken.

Landgraaf 3 maart 2020, 11:10

Theater Landgraaf bestaat 25 jaar en dat moet dus gevierd worden. Een van de extraatjes voor het publiek blijkt dus een expositie van Roger Meulenberg te zijn. En het loont de moeite om de man en zijn werk even voor te stellen.

De in Landgraaf geboren en getogen Roger Meulenberg (51 jaren jong) is onder andere drama-docent bij Theater Landgraaf en tevens regisseur bij productiegroep Mesjogge. Daar laat hij het echter niet bij, zijn artistiek talent reikt verder. Roger is tevens schilder. Beroepsmatig is hij werkzaam als verpleegkundige in een verpleeghuis met dementerende ouderen.

Zijn werken vertellen steevast een verhaal. De personages zijn cartooneske figuren: karikaturen; humoristische voorstellingen van personen, (vermenselijkte dieren of verdierlijkte mensen), waarbij de meeste kenmerken sterk overdreven worden. Zijn cursisten zullen zeker overeenkomsten ontdekken in zijn stijl, zijn gevoel voor humor op de doeken en zijn wijze van lesgeven. Zijn inspiratie haalt hij bij bekende meesters als Willy Vandersteen (Suske en Wiske) of bijvoorbeeld Uderzo en Goscinny (Asterix0

De expositie zal op vrijdag 6 maart plaatsvinden in Theater Landgraaf en duurt van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Meer informatie over Theater Landgraaf, de voorstellingen in dit jubileumjaar en algemene informatie vindt u op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk