VAN VERKLEED CARNAVAL NAAR THEATER

We hobbelen van het ene feest naar het andere. De Grote optocht van Landgraaf zit er nauwelijks enkele uren op en het theater wordt over enkele dagen voortgezet, anders, maar wel degelijk boeiend.

Landgraaf, 25 februari 2020, 20:48

De grote optocht is sinds enkele uren voorbij. Sommige feestvierders knallen nog gezellig door in het café, anderen zijn al enkele uren thuis. Daar bestaat dan nog de mogelijkheid om naar het Westfaalse carnaval te kijken op tv. Het verschilt lichtjes van het Limburgse carnaval maar is zeker de moeite waard. Weer anderen richten zich op het leven na de ‘dolle dagen’.

Het geheim van de Wilg

Er is dus wel degelijk leven mogelijk ná het carnaval. En hoe! In Theater Landgraaf wordt daar het bewijs voor geleverd. Komende zondag, 1 maart 2020, is er een voorstelling te zien, gespeeld door Theatergroep Krijt. De voorstelling gaat door het leven onder de titel ‘Het geheim van de Wilg’ en is een poppenspelvoorstelling. En dat is altijd een feest.

De magie van het poppenspel neemt je als toeschouwer van meet af aan mee. Het is een verhaal over wijze dieren en en moedig meisje. Het thema is levenswijsheid. De wijsheid van oudere mensen, zij hebben per slot van rekening al aardig wat jaartjes van alles meegemaakt. Theatergroep Krijt speelt helder, toegankelijk en vooral beeldend dichtbij!

De voorstelling is eigenlijk voor kinderen van 4 t/m 8 jaar, maar ook volwassenen kunnen en mogen er van genieten! Het magische spel begint om 14:30 uur en duurt 50 minuten. De entree bedraagt €5,50 in de voorverkoop en €6.50 aan de dagkassa.

Meer informatie over Theater Landgraaf kunt u vinden op: http://www.theaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk