PRINS R0GER & ADJUDANT FRANK REDDEN HET NOG OP DE VALREEP

Sommige prinsen worden vroeg geïnstalleerd andere iets later. Prins Roger I hoort absoluut bij de laatst categorie. Maar het plezier is er daarom niet minder om in café Berg en Dal.

Landgraaf 19 februari 2020, 11:26

Sinds afgelopen zaterdag is Landgraaf weer een prins rijker. In café Berg en Dal te Schaesberg was het hutjemutje vol tijdens de installatie van Prins Roger I. Er paste nog geen muis meer in de zaak. Prins Roger I mag dan een van de laatsten zijn die in zijn functie als narrenvorst benoemd werd, maar de vreugde en het plezier zitten er meer dan goed in bij hem, zijn partner Frank en alle aanwezigen.

Prins Roger I, woonachtig te Molenberg, en Frank die meteen tot zijn adjudant benoemd werd, tellen de dagen vol ongeduld af om zich te presenteren aan Landgraaf tijdens de grote optocht. En het mag dan nog net op de valreep gelukt zijn maar prins is prins en plezier in het carnaval, hoe lang of kort een seizoen dan ook moge zijn, is en blijft de hoofdzaak.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk