PARADICE DANCERS EISEN EREPLAATSEN OP TIJDENS KWALIFICATIE

De Landgaafse Paradice Dancers gingen er tijdens het derde kwalificatietoernooi te Landgraaf met de eerste plaatsen vandoor. Enkele van leden wisten zich en passant meteen voor het komende EK te plaatsen. Niveau zat op dus op dit toernooi.

Landgraaf 4 februari 2020, 11:38

De Paradise Dancers Landgraaf is eigenlijk een dansschool die aan Gardedans en Showdans doet. Wie echter een van de wedstrijden of toernooien bezoekt, zal snel ontdekken dat dit heel wat meer betekend dan alleen maar ‘een beetje dansen’. Het is simpelweg sport. En terdege een sport waarbij aardig wat uren geoefend dient te worden. Buiten dat is het voor de niet- kenners een behoorlijke verrassing om te zien hoe groot deze sport eigenlijk is. Als de Paradise Dancers een wedstrijd organiseren komen daar met gemak enkele honderden mensen op af. Meer dan bij menige voetbalwedstrijd dus. Nu betreft het hier natuurlijk geen onderlinge competitie tussen dansen of welke andere sport dan ook, maar het geeft wel aan hoe groot dansen als sport werkelijk is.

Het toernooi

Tijdens het derde nationale kwalificatie toernooi afgelopen zondag moesten er de nodige vrijwilligers urenlang aan te pas komen om de zaal bij Minli dans- en wedstrijdklaar te krijgen en te houden. En die moeite hebben ze er niet voor niets in gestoken. Sharissa Reulings en Jolijn Verjans mochten zich de eerste plek delen en als goede vriendinnen is dat meteen dubbel plezierig. Als ‘kers op de taart’ wist Sharissa Reulings de kwalificatie te bereiken voor het Europees Kampioenschap..

Sharissa Reulings is tevens dansmarieke bij c.v Ieëre Road de Sjweegelssöppers uit Nieuwenhagen. De aanwezigheid van Prins Jimmy I en de voltallige Raad van Elf van deze vereniging zal haar absoluut hebben te weten motiveren.

Voor meer informatie over de Paradise Dancers kunt u terecht op: http://www.paradisedancers.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk