‘SJEETER’ JEUGDCARNAVAL BLIJFT AANWAS LEVEREN

De Schaesbergse Vasteloavends Verein hoeft zich de eerstkomende jaren geen zorgen te maken, aanwas genoeg. Zo bleek uit de vandaag gehouden en druk bezochte proclamatie van jeugdprins Jorunn I.

Landgraaf 2 februari 2020, 19:47

Daar is hij dan: jeugdprins Jorunn I van de Schaesbergse Vastaovends Verein. In Partycentrum Het Streeperkruis vond vandaag een druk bezochte en feestelijke proclamatie plaats. Tal van verenigingen kwamen de nieuwe jeugdige heerser uit het Schaesbergse hun eer betuigen

Prins Jorunn I gaat in het dagelijks leven als Jorunn Schoonbrood door het leven en bezoekt basisschool De Schatgraver. Natuurlijk maakte hij deze heuglijke en bijzondere dag niet als enige binnen zijn familie mee. Ouders, Rico en Janine en zijn jongere zus Ilvy waren volop genietend ook van de partij.

Jorunn I bleek zijn beste vriend Jayden I op te volgen en dat zij ‘vrienden door dik en dun zijn’ stak hij niet onder stoelen of banken. Jayden I zelf genoot er zichtbaar van dat hij door zijn beste maat werd opgevolgd. En zo hoort het ook voor een aftredende prins. De echte carnavalist heeft er liever een lach dan een traan.

Twee nog heel jonge vrienden. En aan het jong volk bleek het absoluut niet te ontbreken op deze dag. De SVV kan voorlopig zonder kopzorgen de komende decennia tegemoet zien. Bovendien blijkt de band tussen jong en iets minder jong binnen de vereniging meer dan goed te zijn. Wie op bovenstaande foto op wie lijkt te letten is nog steeds niet helemaal duidelijk.

Fotografie: De Landgraaf Courant

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk