NIEUWE JAAR BEGINT MET EEN HOOP THEATER

Het nieuwe jaar is nog maar een dag oud en neemt meteen haar aanvang met een hoop theater. In positieve zin dan wel want het Landgraafse Jeugdtheater viert zijn 25- jarig jubileum. En het programma mag er zeker wezen.

Landgraaf 1 januari 2020, 16:38

Het nieuwe jaar is nog geen dag oud en het eerste jubileum is al een feit. Jeugdthater Landgraaf bestaat 25 jaar. Koppel dat aan de Theater-Estafette-Dagen 2020 en het resultaat ligt zo ongeveer voor het oprapen. Ditzelfde resultaat komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De cursisten van het Jeugdtheater hebben hier keihard voor mogen werken tijdens de lessen. De uitkomst bestaat dan ook uit maar liefst negen prachtige en vooral boeiende voorstellingen.

Het programma bestaat onder andere uit: Alladin, Repelsteeltje, Jaap en de bonenstaak, De rattenvanger van Hamelen, een musical, het scheppingsverhaal of een sprookje waarin een parkbankje centraal staat.

Nu hebben alle cursisten dus hun stinkende best gedaan, maar om aan te geven hoe degelijk de cursisten opgeleid worden, lichten we productie- groep Mesjogge er heel even uit. Deze groep speelt drie maal dezelfde scène. Eenmaal ‘geloofwaardig’, een maal ‘over the top’ en tot slot op ‘slapstickachtige’ wijze. Gaan kijken dus!

De Theater-Estafette-Dagen 2020 vinden plaats van vrijdag 10 januari t/m zondag 19 januari. Meerdere voorstellingen bezoeken mag natuurlijk ook! Voor meer informatie kunt u terecht op: http://www.jeugdtheaterlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk