SVN MAKKELIJK LANGS JEKERDAL

Het leek een moeilijke dobber te worden tegen Jekerdal. De Maastrichtse club hoorde immers tot een van de drie tot nu toe nog ongeslagen verenigingen. Maar achteraf is natuurlijk makkelijk praten.

Landgraaf, 14 oktober 2019, 12:30

Een ingekort verslag met dank aan Jos Steinen die ook de fotografie voor zijn rekening nam.

Een van de drie ongeslagen koplopers was te gast op het sportpark te Nieuwenhagen. Vooraf werd deze wedstrijd als niet makkelijk ingeschaald. Jekerdal was namelijk koploper avn de ranglijst.

SVN nam vanaf het begin het initiatief en liet de tegenstander niet in zijn spel komen.In de 5de minuut volgde er een diepe bal die Raül Erkens koelbloedig achter de doelman van Jekerdal deponeerde, 1-0.

Daarna was het alleen nog maar SVN dat kansen creëerde maar de teller bleef op 1-0 staan. Doelman Tim Mohnen hoefde in de eerste helft geen enkele keer in actie te komen.De achterwaartsen van SVN lieten de spelers van Jekerdal geen enkele kans.

Na de rust volgde het zelfde spelbeeld en wederom scoorde Raül Erkens en daarmee de 2-0 op het bord zette. SVN speler Rick Scvhmitz werd in de zestienmeter gevloerd en een strafschop en rode kaart waren het gevolg. En nogmaals scoorde Raül Erkens uitermate effectief, 3-0. Hierna was het dus inderdaad een gelopen race.

Op zondag 20 oktober volgt er een uitwedstrijd naar weltania, aanvang: 14:30

Meer informatie over SVN vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk