‘T BAKKES RIMBURG SLUIT SEIZOEN FEESTELIJK AF

Een seizoen van genieten wordt afgesloten. Een lang seizoen, dat in april begon, gaat deze maand haar afsluiting vinden. En een lang seizoen mag rustig feestelijk afgesloten worden.

Lambert Rinkens, Landgraaf 8 oktober 2019, 21:10

Genieten is de essentie. Genieten van vers gebakken brood en vlaai. Maar is dat zo, is dat alles? Genieten van muziek mogen we daar ook rustig bij optellen. En ook daar blijft het niet bij. De eigenlijke waarheid is dat het genieten is van vriendschap en vooral genieten van het leven. En daar hebben de vrijwilligers van ’t Bakkes te Rimburg dit jaar weer volop succesvol hun energie ingestopt.

Aanstaande zondag, 13 oktober, is er dan de afsluiting van een lang en mooi seizoen. Van 13.00 uur tot ongeveer 17.00 uur is er de gelegenheid om met zijn allen voor de laatste maal dit jaar samen te genieten. Als extra feestelijk detail is de muzikale versiering in handen van Autumn Leaves.

Mocht het te koud zijn of regenen gaat het feest helaas niet door en moeten we noodgedwongen wachten tot april 2020. Raadpleeg daarom vooraf: http://www.bakkesrimburg.nl

Adres: Kapelweien 2d, Rimburg, Landgraaf

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk