20STE BÖSJER VROUWLÜJ TREFFE BELOOFT SPEKTAKEL

Het zou bijna een jubileum editie genoemd mogen worden, ware het niet dat daar nog 2 jaar op gewacht moet worden. Maar met deze line-up mag deze 20ste editie zich echt wel laten zien.

Landgraaf, 5 oktober 2019, 20:53

Het Bösjer Vrtouwlüj Treffe staat weer voor de deur. En dat inmiddels voor de twintigste keer. Ooit begonnen met een idee dat geopperd werd aan de bar van de Residentie.

Nu worden wel vaker ideeën geopperd aan een bar. En de ervaring leert dat daar, in sommige gevallen, niets of zo goed als niets van terecht komt. Dit idee bleek echter een gouden vondst. Minx, een van de Meiweekgroepen te Abdissenbosch, en Wil van Oosterom sloegen de handen ineen om een Sitzung op poten te zetten en dat werkte, zoals de geschiedenis laat zien, wonderwel. Het bewijs wordt op 16 november geleverd in de Residentie waar dan de 20ste editie plaats zal vinden.

Het beloofd een wel heel gezellige sitzung te worden. Vooral als we line-up bekijken.

  • Tonca
  • Party Kryner
  • Roy Moonen
  • De Vlaegelkes
  • DJ Dirndel
  • The Fauth Dance Company

Kaarten zijn tot 7 oktober verkrijgbaar via de bekende weg bij de Minxleden. Nieuw is echter dat er ook een openbare kaartverkoop is in de Residentie. Deze vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 20.00 uur tot 22.00 uur. Via WhatsAp kan men bestellen bij Sandra Vanovermere, tel: 06 2413 5869. Zoals altijd gaat bij dit evenement de verkoop heel hard! Wees er dus op tijd bij! Op = Op.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk