THEATER LANDGRAAF PRESENTEERT SILVERHANDS & CEDAR SPRING

Het lijkt een onwaarschijnlijke combinatie, maar toch: een band uit het Amerikaanse Seattle en eentje uit de eigen regio. Wellicht dus ook interessant voor de niet country liefhebber.

Landgraaf, 24 september 2019, 19:27

Silverhand

De zanger, Mike McDermott, is de leider van de band Silverhand en tevens ook bekend als drummer van The Joy Mills Band. Mike groeide op in het rauwe oosten van de staat Iowa en laat zich onder andere beïnvloieden door Bob Dylan, Ernest Tubb en Buck Owens.Buiten het gegeven dat hij zelf ook gitaar speelt, wordt hij verder vergezeld door drums, gitaar en bass. Normaal treedt de band op aan de westkust van de V.S.en in de Mississippi vallei. Hun optreden in Landgraaf is deel van hun tweede Europese tour.

Cedar Springs

Cedar Springs brengt Alternative country. Maartje Kleijnen en Ron Janssen, veelal aangevuld door de op de contrabas spelende Micha Grin. Met harmoniërende zang en gewapend met gitaren speelt Cedar Spring vooral eigen werk, hier en daar afgewisseld door ludieke covers.

Originele Americana die behoorlijk naar country ruikt en Alternative Country in Theater Landgraaf op zaterdag 5 oktober. Aanvang: 20:30. Entree: €12,50.

Meer informatie over Theater Landgraaf vindt u op: http://www.theaterlandgtraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk