KRACHTSVERSCHIL SVN-SYLVIA BLIJKT TE GROOT IN BEKERDERBY

Afgelopen week was er dan de Landgraafse bekerderby van RKSV Sylvia contra SVN/BtB Consultancy. De krachtsverschillen mochten dan weliswaar te groot zijn, maar Sylvia ging wel vol strijdlust ten onder.

Landgraaf, 21 september, 22:03

Een ingekort wedstrijdverslag van Jos Steinen.

Onder perfecte omstandigheden werd ‘op d’r Berg de laatste wedstrijd van de eerste 1e bekerronde gespeeld. SVN startte voortvarend en opende door tweemaal binnen de eerste drie minuten te scoren. Mark Meijboom en Mitchell Mertens toonden meteen aan dat het menens was. Die twee doelpunten waren meteen de ‘wake up call’ aan het adres van Sylvia die hierna dan ook enkele malen gevaarlijk voor het doel van Jamie Engelman verschenen.

In de 25ste minuut scoorde Rick Borjans met het hoofd de 1-2. Hierna nam SVN weer het heft in handen en door doelpunten van Bob Sangen (33ste minuut) en Rick Schmitz (39ste minuut) werd de ruststand bereikt: 1-4.

In de 47ste minuut scoorde Mark Meijboom op wonderschone wijze de 1-5. Sylvia liet de hoop weer voor even opflakkeren in de 53ste minuut door de 2-5 van Leon Logister. In de 70ste minuut deponeerde Mark Meijboom vanaf de 11 meter in het net en vervolmaakte daarmee zijn hattrick, 2-6.

Vichy Marchena tekende aan voor de 2-7 en nam aldus doende zijn eigen verjaardagscadeau in ontvangst. De laatste treffer werd gemaakt door Sefa Sarigöz. Met een eindstand van 2-8 waren de krachtsverhoudingen tussen beide Landgraafse verenigingen duidelijk genoeg te zien.

Al met al was het wel een zeer sportief gespeelde wedstrijd te noemen. Beide teams speelden de verlenging in de immer gezellige kantine ‘op d’r Berg.

Met dank aan Jos Steinen voor het ingezonden verslag, inclusief fotografie.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk