SCHUTTERIJ ST. JOSEPH EN JONG NEDERLAND SLAAN HANDEN INEEN

Het volgende weekeinde zal het Waubachse meer op één groot feestend dorp lijken dan menige andere keer al het geval geweest is. Schutterij St. Joseph en Jong Nederland maken er dan waarschijnlijk een swingende boel van.

Lambert Rinkens, Landgraaf 12 augustus 2019, 19:57

‘Fes i Woabich’, dat is de noemer waaronder bovengenoemde verenigingen er samen een top weekeinde van willen maken. Schutterij St. Joseph viert op de zondag, 25 augustus, haar Bondsfeest en Jong Nederland haar 75-jarig jubileum.

Beide verenigingen zullen zich, zoals zij in het verleden al vaker gedaan hebben, onderling steunen. Groot en zeer prettig voordeel is dat het hele dorp en ook de nodige gasten en bezoekers van ‘buiten’ er hun plezier aan kunnen beleven.

Op Sportpark ter Waerden zullen waarschijnlijk enkele duizenden bezoekers er een bijzondere dag van maken en van de nodige feestelijke gebeurtenissen gaan genieten.

’s Zaterdags staat er bij Jong Nederland volop muziek op het programma in het feestpaviljoen. Te weten: NEWZ en de DJ ‘Music 4 Everybody’ . ’s Zondags is er dan het bondsfeest van de schutterij uit Waubach. Daar zullen om 11.30 uur de gastverenigingen hun opwachting maken waarna om 14.00 het startschot gegeven gaat worden voor de optocht. Aansluitend beginnen dan de wedstrijden met om 19.00 uur de prijsuitreiking en natuurlijk de daarbij behorende feestavond.

Meer informatie vindt u op http://www.facebook.com/Schutterijwaubach/

Fotografie: De Landgraaf Courant/Lambert Rinkens


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk