RKSV SYLVIA EN HET 70- JARIG JUBILEUM

Nog een week voor de boeg en het feestweekend zal bij RKSV Sylvia losbarsten. Een barstensvol programma waarbij echt zo goed als iedereen zijn plezier aan zal hebben!

Lambert Rinkens, Landgraaf 9 juni 2019, 20;14

Op de vrijdag , 14 juni zal het feestgedruis zijn aanvang hebben met een wel heel toepasselijke wedstrijd. De jeugd bepaalt de toekomst dus de mini F trapt en de wedstrijd en het feest af en wel om 18.00 uur. Dat wordt gevolgd door een nu nog geheim gehouden verrassing!Dan een huldiging en wederom een wedstrijd. Nu echter Oud Roda tegen de huidige Sylvianen.Tot slot een feestavond met Re-Fuse.

De zaterdag is er om 12.00 uur zwemmen voor de jeugdleden in de Bende. Daarna is het feesten geblazen in de Harmoniezaal. Optredens van JaMsBond, Helene Fisher Tribute, Tiroler Teufel en Die Stube Buben.

O’Op d’r Berg is het vanzelfsprekend ook feesten. Daar is op de zaterdag vanaf 11.00 uur Familiedag met diverse leuke activiteiten, barbecue springkussen et cetera. Muzikaal wordt het geheel aangekleed met Guus Niesing en d’r Roosch.

Het feestcomité, bestaand uit John Horsch, Roger Voorjans, Chantal Pluymen, Hans Roeleveld, Jo Smeets en Ingo van Deursen, heeft er dus wel degelijk meer dan werk van gemaakt. Op naar een mooi sportief en heel gezellig feestelijk Sylvianen jubileum!

Meer informatie vindt u op: http://www.facebook.com/events/543673052820764/

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk