SVN DOET WAT HET DOEN MOET TEGEN RKVVM

SVN/BtB Consultancy deed afgelopen zondag dat wat de stand op de ranglijst haar verplichte en won ook de uitwedstrijd te Margraten. Een wedstrijdverslag van Jos Steinen.

Landgraaf 20 mei 2019, 20:08

Zakelijke overwinning

SVN/BtN Consultancy deed wat van haar verwacht werd den nam de 3 punten mee terug naar Nieuwenhagen. Binnen 5 minuten was het Glenn Lemijn die de 0-1 liet aantekenen. en ook de 0-2 kwam van zijn voet.

SVN/BtB Consultancy speelde de wedstrijd verder op een laag pitje en zorgde ervoor dat er geen schorsingen en/of blessures bij kwamen. Na rust was het Raul Erkens die nog de 0-3 maakte en zodoende de eindstand op het bord zette.

Zondag 26 mei speelt SVN/BtB Consultancy de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen SVME en de mannen van Dennis Voorst kunnen UOW2 nog van dienst zijn door deze wedstrijd ook winnend af te sluiten en zodoende UOW’02 (bij winst tegen RVU) te helpen aan voortzetting van voetbal in de 3de klasse.

Met dank aan Jos Steinen voor dit verslag.

Fotografie: Jos Steinen

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk