SVN – SWELTANIA DOELPUNTENRIJK TREFFEN

SVN/BtB Consultancy – Weltania had afgelopen weekeinde meer dan genoeg te bieden voor de voetballiefhebber. Een wedstrijdverslag van Jos Steinen.

Landgraaf 15 mei 2019, 11:27

Doelpunten vielen er genoeg vandaag, alleen hadden het er veel meer kunnen zijn. SVN/BtB Consultancy kreeg het eerst de mogelijkheid om op voorsprong te komen maar er werd tot 2 keer toe gefaald. Sjors van Velzen dacht daar het zijne van en prikte pardoes de 0-1 achter Tim Mohnen. SVN bleef drukken en de gelijkmaker viel dan ook uiteindelijk. Mitchel Mertens ronde bekwaam af en de 1-1 was een feit.

Tot aan de rust kreeg SVN de beste en meeste kansen maar de precisie ontbrak vandaag/ Na de rust eenzelfde spelbeeld met de meeste kansen voor SVN maar ook nu kopte Sjors van Velzen op mooie wijze de 1-2 achter Tim Mohnen. SVN schrok nu echter wakker en schakelde een tandje bij.

RAúl Erkens liet met een droge knal de doelman van Weltania kansloos en de stand was weer gelijk, 2-2. Nadat weer enkele mooie mogelijkheden onbenut waren gebleven was het Glenn Lemijn die de 3-2 en 4-2 scoorde. Al met al enn verdiende overwinning van SVN maar groots was het niet.

De laatste 2 wedstrijden nog doorkomen en dan beginnen aan de eerste wedstrijd voor de nacompetitie. De tegenstander hiervan is nog niet bekend. Zondag 19 mei speelt SVN/BtB Consultancy de uitwedstrijd bij de degradant uit deze klasse namelijk RKVVM.

Belangrijk ook hier is om geconcentreerd te blijven en de wedstrijd zonder kleerscheuren door te komen.

Met dank aan Jos Steinen voor dit wedstrijdverslag.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk