UOW’02 SCOORT GOED OP MOEDERDAG

UOW’02deed hele goede zaken op Moederdag en nam de volle buit. Een verslag van Bert Wassen.

Landgraaf 14 mei 2019, 12:21

Hattrick van Tom Dautzenberg, geeft UOW’02 vleugels!

UOW’02 boekte een zeer goede en ruime, maar wel verdiende overwinning tegen een matig RKVVM. Vooral het scoren van de jonkies: Tom 3x, Kay en Daan 1x was goed voor uow’02 en ook voor het zelfvertrouwen van de spelers zelf.

Na een goede solo van de pupil van de week Daan van de Heuvel die de keeper van RKVVM Mika van Loo in de linker beneden hoek passeerde. dit was al een goed teken! Zowel UOW’02 als RKVVM starten beiden aanvallend na het eerste fluitsignaal van scheidsrechter Frank Halmans die dewedstrijd zeer goed leidde en bovendien ook steeds zelf kort bij het spel was en beide partijen de ruimte gaf om te voetballen. Prima leiding!

Al in de 7de minuut was de strakke voorzet van kay van Haaren goed besteed aan de instormende Tom Dautzenberg, die dit presentje goed en onhoudbaar voor keeper van Loo benutte, 1-0.

Daarna waren beide teams aanvallend ingesteld en creëerden ook enkele goede kansenm maar zowel Sandro Avuraino bij UOW’02 als Mika van Loo bij RKVVM gaven niets weg. In de 35ste minuut lag een een lange rush van Michiel Briels aan de basis van de 2-0. Daan Dela Haaije, scoorde dan ook na een korte aarzeling goed en strak in de lange hoek met zijn linkerbeen, 2-0.trouwen geeft en een opsteker is naar een goede positie op de ranglijst.

Nauwelijks 2 minuten later werd de goede pass van Daan Dela Haaije op de instormende Kay van Haaren prima afgewerkt door Kay van Haaren. 3-0.Met deze stand gingen beide teams ook de rust in.

Na de rust duurde het even voor de wedstrijd weer echt los ging. De uitstekende dieptepass in de 60ste minuut van Milan de Pree was een kolfje naar de hand voor Tom Dautzenberg; op volle snelheid nam hij de bal goed aan, even de bal over de uit;opende keeper van Loo tikken en toen de stuiterende bal koppend afwerken, 4-0. Tom op zijn best! Met een beauty van een doelpunt!

In de 64ste minuut was de juist ingevallen Shawn Peters doeltreffend met een afgemeten kopbal na een goed indraaiende voorzet van Michiel Briels, 5-0. RKVVM gaf de moed niet op en wilde toch scoren. Sandro Avuraino was weer een te grote sta in de weg en gaf niets weg. In de 87ste minuut wist weer om Dautzenberg met een strak schot van zeker 20 meter de door Kay van Haaren goed afgelegde bal in de touwen te jagen, 6-0. trouwen geeft en een opsteker is naar een goede positie op de ranglijst.

Een klein smetje op de ruime overwinning was, dat in de 89ste minuut Philip Gaber van RKVVM wat veel vrijheid kreeg en toch nog de eretreffer wist te scoren, 6-1. Even later kon scheidsrechter Frank Halmans deze sportieve wedstrijd beëindigen.

Uiteraard een prima resultaat en zal UOW’02 ook in de komende wedstrijden, eerst de uitwedstrijd naar kampioen Sporting Heerlen en daarna de afsluitende thuiswedstrijd tegen het sterke RVU ook voldoende zelfvertrouwen geven om ook uit de twee laatste wedstrijden de benodigde punten te scoren.

Mannen veel succes en laat ook de komende wekenzien, dat deze zege in ieder geval vertrouwen geeft en een opsteker is naar een goede positie op de ranglijst.

Met dank aan Bert Wassen voor dit wedstrijdverslag.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk