“TOETEN EN BLAZEN” MET PLEZIER & VOOR LATER

Het zou eigenlijk “Hij weet van toeten noch blazen” moeten zijn, toch? Als Fanfare Abdissenbosch en basisschool De Wegwijzer dan echter de handen ineen slaan, klinkt het ineens heel anders.

Lambert Rinkens, Landgraaf 7 mei 2019, 21:25

Nu heeft muziek een heel ontspannende werking op mensen, dat zal wel bekend zijn. Het zelf maken van muziek heeft dat ook en het heeft zelfs meer. Ja, je mag oefenen en dan ineens is er het moment dat het lukt èn dan wil je meer! Wie kan zich niet het prettige gevoel herinneren toen het eerste deuntje op wat voor instrument ook lukte?

Nu biedt muziek echter nog een voordeel: je kunt het namelijk ook met anderen samen doen. En dan is eigenlijk het allerleukste! Nieuwe vriendjes en iets leren dat super is.

Dus starten Fanfare Abdissenbosch en Basisschool De Wegwijzer het project “Toeten en blazen” op. En ja, daar hoort natuurlijk een concert bij, de kinderen oefenen natuurlijk niet alleen maar voor zich. En de uitvoering zou wel eens héél verrassend kunnen zijn!

Zij, groep 5, 6 en 7, willen anderen ook laten genieten en laten horen wat zij allemaal geleerd hebben. Daar kan iedereen van genieten op 21 mei in De Residentie Abdissenbosch. Aanvang is 0m 19:00 uur en het is nog gratis ook! Het geheel staat onder leiding van ‘Master Plumber’ Jos Kuipers.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk