UOW’02 MAAKT FORSE STAP BIJ CENTRUM BOYS

UOW’02 staat er nu al aardig wat rooskleuriger op dan voor twee weken. En daar moest het UOW’02 team ook flink voor aan de bak uit bij Centrum Boys. Een wedstrijdverslag van Bert Wassen.

Landgraaf 6 mei 2019, 19:55

Michel Briels matchwinnaar voor UOW’02!!

Van te voren was al duidelijk dat UOW’02 vandaag in de moeilijke en zware uitwedstrijd tegen het stugge Centrum Boys alles uit de kast moest halen om de de punten te pakken en daarbij ontbraken ook nog aanvoerder Rob Schneider (vakantie), het centrale duo van de laatste wedstrijden Lars Peters (Ajax) en Joep Weijers (vakantie).

UOW’02 begon voortvarend aan de wedstrijd en zette de tegenstander direct vooruit onder druk. Deze druk leverde dan ook al in de 5de minuut resultaat op. Na een snelle aanval was het Tom Dautzenberg die van zeker 20 meter de goed afgelegde bal op het doel van Centrum Boys keeper Jan Schoenmakers knalde en onderweg kon Paul Maenen de bal nog van richting veranderen en onhoudbaar voor de goalie verdween de bal in het net, 0-1.

kkEchter na de 0-1 verloor UOW’02 de grip op de wedstrijd en hielp het Centrum Boys in het zadel, door in plaats van vooruit druk te zetten naar eigen helft liep en pas daar de nodige druk op de bal kon zetten. Gelukkig was Sandro Aruvaino ook vandaag weer goed op dreef en kon voorlopig zijn doel schoon houden en later in de wedstrijd zou uitgroeien tot ‘Man of The Match’! Daarover later meer.kEchter na de 0-1 verloor UOW’02 de grip op de wedstrijd en hielp het Centrum Boys in het zadel, door in plaats van vooruit druk te zetten naar eigen helft liep en pas daar de nodige druk op de bal kon zetten. Gelukkig was Sandro Aruvaino ook vandaag weer goed op dreef en kon voorlopig zijn doel schoon houden en later in de wedstrijd zou uitgroeien tot ‘Man of The Match’! Daarover later meer.

kIn de 24ste minuut was ook hij kansloos, nadat de snelle Badro Kotbani aan de linkerkant aan de verdedigers van UOW’02 ontsnapte en ook de ver uit zijn doel komende Sandro niets meer kon redden was het Sandro Kotbani die de bal in het verlaten doel deponeerde, 1-1.kIn de 24ste minuut was ook hij kansloos, nadat de snelle Badro Kotbani aan de linkerkant aan de verdedigers van UOW’02 ontsnapte en ook de ver uit zijn doel komende Sandro niets meer kon redden was het Sandro Kotbani die de bal in het verlaten doel deponeerde, 1-1.

Langzaam kreeg UOW’02 weer wat meer vat op de wedstrijd en was het Patrick Maenen die de afgeslagen bal ca. 20 meter van het doel oppakte en met een bekeken en magistrale trap in de kruising schoot, 1-2.kLangzaam kreeg UOW’02 weer wat meer vat op de wedstrijd en was het Patrick Maenen die de afgeslagen bal ca. 20 meter van het doel oppakte en met een bekeken en magistrale trap in de kruising schoot, 1-2.

Enkele minuten later floot de zeker in de 1ste helft sterk fluitende Stan Laarhoven voor het rustsignaal.

Ook vandaag was de rust goed besteed aan de jonge UOW’02 garde. Want inmiddels had Theo Caenen de wekelijkse mand gewonnen in de loterij gewonnen en was Pascale nog doende de lekkere snoepspekken aan de talrijke UOW’02 supporters te verdelen. Toen wist de voor de rust ingevallen Bruce Rutjens, voor de geblesseerd uitgevallen Daniel Karsten, met een droge maar goed geplaatste knal de bal achter keeper Schoenmakers te deponeren, 1-3.

Wie dacht dat UOW’02 met deze stand op rozen zat, kwam bedrogen uit., Nee, Centrum Boys ging onder leiding van de actieve Badre Kotbani op jacht naar een beter resultaat. Men wist UOW’02 onder druk te houden en ondanks veel mankracht op eigen helft wist Centrum Boys enkele goede kansen te creëren. Gelukkig voor UOW’02 was Sandro Aruvaino een te grote ‘sta in de weg’ voor Centrum Boys en hield zijn doel voorlopig schoon. In de 64ste minuut was ook hij machteloos na een misser in de UOW’02 verdediging was het Maikel Roberts die de 2-3 liet aantekenen.

Enkele minuten later miste Bruce Rutjens, bij een poging om de dieptebal te onderscheppen de bal, en kon Gino Facenna de bal in de lange hoek inschieten, 3-3.

Maar de koek was nog niet op! In de 75ste minuut wees scheidsrechter Laarhoven na een duikeling van een van de spitsen van Centrum Boys gedecideerd naar de stip! De strak en goed ingeschoten bal door Badre Kotbani werd door Sandro Aruvaino via de paal uit zijn doel geranseld en hiermee kroonde hij zich terecht als ‘Man of The Match’.kMaar de koek was nog niet op! In de 75ste minuut wees scheidsrechter Laarhoven na een duikeling van een van de spitsen van Centrum Boys gedecideerd naar de stip! De strak en goed ingeschoten bal door Badre Kotbani werd door Sandro Aruvaino via de paal uit zijn doel geranseld en hiermee kroonde hij zich terecht als ‘Man of The Match’.

kkHeel UOW’02 was nu tevreden met deze standen gelet op het scoreverloop en de verhoogde druk van Centrum Boys ook terecht. Maar in de 89ste minuut was een goede aanval over rechts met een strakke voorzet door Daan Dela Haye nog niet besteed aan de juist ingevallen Shawn Peters, maar hij kon wel de bal afleggen op de instormende Michel Briels die met een doffe knal de bal in de lange hoek onhoudbaar voor keeper Schoenmakers schoot, 3-4.kHeel UOW’02 was nu tevreden met deze standen gelet op het scoreverloop en de verhoogde druk van Centrum Boys ook terecht. Maar in de 89ste minuut was een goede aanval over rechts met een strakke voorzet door Daan Dela Haye nog niet besteed aan de juist ingevallen Shawn Peters, maar hij kon wel de bal afleggen op de instormende Michel Briels die met een doffe knal de bal in de lange hoek onhoudbaar voor keeper Schoenmakers schoot, 3-4.

kKort nadat de aftrap na de 4de goal was genomen, vond er een klein incident plaats tussen een speler en een toeschouwer van Centrum Boys, waarna scheidsrechter Laarhoven de wedstrijd eindigde na een kort overleg met de aanvoerder van Centrum Boys.kKort nadat de aftrap na de 4de goal was genomen, vond er een klein incident plaats tussen een speler en een toeschouwer van Centrum Boys, waarna scheidsrechter Laarhoven de wedstrijd eindigde na een kort overleg met de aanvoerder van Centrum Boys.

Hopelijk kan ons jonge team ook de volgende uitdaging tegen het weliswaar laag geklasseerde RKVVM, maar een kat in het nauw maakt rare sprongen, tot een goed einde brengen en het 3de klasserschap op eigen kracht veilig stellen.

Kom op mannen, laat je trouwe supportersschare niet in de steek en laat het echte gezicht ook in de kraker tegen RKVVM zien. Veel succes.

Met dank aan Bert Wassen voor dit wedstrijdverslag.

Meer informatie over UOW’02 vindt u op: http://www.uow02.nl

Fotografie: De Landgraaf Courant / stock.


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk