MEERDERE UOW’02 ELFTALLEN NOG STEEDS IN DE RUNNING

Op de foto: UOW’02 jeugd geeft het voorbeeld.

De spanning bij UOW’02 is tegen het einde van het seizoen om te snijden. Voor het 1ste elftal telt ieder punt maar dat geldt absoluut niet alleen voor dat team. Een kijk op de zaak door Bert Wassen.

Landgraaf 3 mei 2019, 18:29

UOW’02 2de Team
Ook ons 2de team speelt in de eindfase van de competitie een belangrijke wedstrijd, maar wel aan de andere kant van de ranglijst. UOW’02 is nog steeds, ondanks 2 nederlagen in de laatste twee wedstrijden, de trotse koploper in hun klasse. De voorsprong is weliswaar klein, 1 punt, maar zondag kan in de uitwedstrijd tegen SVM in Munstergeleen de stap in de goede richting plaatsvinden. Voor de echte voetballiefhebbers dus de mogelijkheid om ook ons 2de team te steunen.

Aanvang wedstrijd in Munstergeleen: 11:30 uur. Ook ons 2de team wensen wij veel succes.

UOW’02 3de Team

En ja, ook ons 3de team speelt nog steeds in de bovenste regionen van hun klasse en knokt ook nog voor het kampioenschap met nu wel 3 punten achterstand op koploper Weltania na de onverwachte nederlaag zondag 28 april bij Kerkrade West. Zondag 5 mei wacht in de thuiswedstrijd tegen LHC weer een pittige derby en zal alleen een overwinning ons 3de team in de race houden voor het kampioenschap.

Aanvang wedstrijd op Sportpark Ter Waerden: 10:30

Veel succes mannen.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk