UOW’02 SPEELT MORGEN OM KLASSENBEHOUD

UOW’02 zal er morgen voor moeten gaan. Nummer 12 op de ranglijst tegen nummer 13 en dat in de slotfase van het seizoen. D’r op of d’r onder lijkt het motto.

Lambert Rinkens, Landgraaf 27 april 2019, 20:38

Het seizoen nadert zijn einde en aan kop van derde klasse A schijnt Sporting Heerlen het pleit, hoe spijtig dan ook voor SVN/BtB Consultancy, in zijn voordeel te slechten.

Onderin ziet het er echter heel anders uit. Daar kan de spanning haast niet veel groter zijn. Nummer laatst RKVVM zal niet meer stijgen op de ranglijst. Net daarboven bevinden zich respectievelijk UOW’02 en Leonidas -W1. Daarboven bevindt zich dan weer BMR. Maar ook die bevinden zich theoretisch nog in het Waubachse vizier.

Puntenverschil is tussen UOW’02 en Leonidas bedraagt exact 1 punt. Tussen UOW’02 en BMR zijn het 3 punten. Volgens de cijfers, en naar te hopen valt voor UOW’02 ,zou morgen bij winst tegen Leonidas dus een hele mooie stap gezet kunnen worden. Mocht BMR dan de punten laten liggen, zou UOW’02 qua punten gelijk kunnen trekken.

UOW2 hoopt er natuurlijk op dat een fiks aantal supporters morgen de kleine moeite zal nemen om het team bij deze 6 punten wedstrijd te ondersteunen.

Aanvang is om 14:30 bij Leonidas, Diependaalweg 40 te Maastricht.

Meer informatire over UOW’02 vindt u op: http://www.uow02.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk