LEONIDAS – SVN/BtB CONSULTANCY WERD WARE SLACHTING

Een van de talloze kansen voor het SVN/BtB Consultancy elftal.

De aanstaande degradatiekraker gaat tussen UOW’02 en Leonidas. En net dat Leonidas bleek meer dan een maatje te klein voor SVN op Paasmaandag. SVN bezorgde zichzelf een extra zonnige uitslag. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf 23 april 2019, 18:14

Het vlaggenschip van SVN/BtB Consultancy heeft gehakt gemaakt van Leonidas. Voor de rust was het Mitchell Mertens die de 0-1 maakte terwijl 0-4 eigenlijk de krachtsverhoudingen veel beter had weergegeven.. Maar niet alle kansen waren voor de rust doelpunten.

Na rust eenzelfde spelbeeld. SVN/BtB Comnsultancy bepaalde wat er gebeurde en Leonidas was d e speelbal van de rood-witten. Na een op maat gegeven voorzet van Bob Sangen was het Stephan Schiffer die de 0-2 liet aantekenen.Weer was het Mitchell Mertens die de 0-3 liet aantekenen en Vichy Marchena mocht na een overtreding op diezelfde Mertens vanaf 11 meter aanleggen. Hij liet de doelman van Leonidas kansloos, 0-4.

Jasper Braad pikte ook zijn doelpunt mee en liet de 0-5 op het bord plaatsen terwijl Raúl Erkens met een een droge knal de 0-6 voor zijn rekening nam.

Zondag 28 april kruist SVN/BtB Consultancy de degens met Centrum Boys. Bij een gelijk spel of winst is het tweede periodekampioenschap een feit. We hopen op veel toeschouwers om onze jongens aan te moedigen. Aanvang van deze wedstrijd is 14:30 uur.

Met dank aan Jos Steinen voor het wedstrijdverslag. Meer informatie over SVN/BtB Consultancy vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk