HERENTEAM 4 VAN TTV EIST KAMPIOENSCHAP OP

Wederom een kampioenenteam erbij te Landgraaf. Ditmaal het Herenteam 4 van TTV Landgraaf. Bovendien: kampioen geworden zonder enige moeite! Hoe kan dat?

Lambert Rinkens, Landgraaf 23 april 2019, 21:51

Toegegeven, ‘Kampioen geworden zonder enige moeite’ is dan niet helemaal correct. Uiteindelijk ging er een seizoen sportief zwoegen en spelen aan vooraf. Maar in het afgelopen weekeinde werd het Herenteam 4 dus echt wel zonder moeite kampioen.

Directe concurrent Brunssum moest te Sittard een vette winst behalen om het Landgraafse TTV nog voorbij te kunnen stomen. Die winst zou dan minimaal 9-1 moeten bedragen.

Dat was echter te veel gevraagd van de Brunssumse spelers. Zij kwamen tot slot niet verder dan een gelijkspel, 5-5. Het Herenteam 4, Marcel Bloem, Dennis Braam, Niek Boymans en Josef Giroldi konden hun feestje vieren na in spanning te hebben afgewacht.

Het hoeft bij TTV Landgraaf echter niet bij een kampioenenteam te blijven. Ook team 5 kan dit seizoen het klassement nog als winnaar verlaten.Daarvoor dienen zij wel nog tweemaal de buit binnen te slepen. aanstaande zaterdag is de eerste kans hiervoor uit te Heerlen.

Meer informatie over TTV Landgraaf vindt u op: http://ttvlandgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk