SCHEIDSRECHTER SPEELT HOOFDROL BIJ SCM-SVN

Een scheidsrechter die de hoofdrol speelt is nooit een goed teken. Zo ook gisteren niet toen SVN haar uitwedstrijd tegen SCM in Maastricht speelde. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf 8 april 2019, 14.31

SCM en SVN hebben de punten broederlijk verdeeld in een wedstrijd waarin de scheidsrechter een hoofdrol speelde. In de 13de minuut scoort Glenn Lemijn nadat een schot van Vichy door de doelman van SCM was gekeerd. Heel SVN juicht en tot ontsteltenis van iedereen keurt scheidsrecyhter van Veenendaal dit doelpunt vanwege buitenspel af.

Klinkklare onzin daar zelfs de grensrechter niet vlagde. Hij gaat aansluitend nog naar de grensrechter toe en wat is zijn antwoord nu? “Correct scheids de speler die op het doel schoot stond buitenspel”.

Nog geen 5 minuten later ligt de bal achter Tim Mohnen nadat men slecht stond opgesteld bij een hoekschop van SCM, 1-0. In de 2de helft had SVN het beter staan en was het Raul Erkens die met een droge knal de 1-1 scoorde. Bij SCM gingen de kopjes naar onderen en was men rijp voor de sloop. Een mooi genomen vrije trap van Raul Erkens werd door Stephan Schiffer keihard binnen gekopt en het was 1-2.

Als SVN het wat beter had uitgespeeld dan had men makkelijk 1-3 en zelfs 1-4 kunnen scoren maar nu viel in blessuretijd de trffer aan de andere kant 2-2. Volgens velen had dit doelpunt nooit goedgekeurd mogen worden maar de scheids hield voet bij stuk.

De scheidsrechter had vandaag een grote stempel op deze wedstrijd gedrukt en vond van zichzelf dat hij het perfect had gedaan.

Zondag 14 april komt BMR uit Mheer op bezoek naar sportpark Heigank, aanvang is 14.30 uur.

Meer informatie over SVN/BtB Consultancy vindt u op: http://www.svn-landgraaf.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk