FANFARE EENDRACHT & CONCORDIA SLAAN HANDEN INEEN VOOR CONCERT CULTUURHUIS

Op zaterdag 13 april 2019 geeft Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide een concert met Muziekvereniging Concordia uit Meterik. En dat is dus zeker de moeite waard, aldus de insiders.

Na het spectaculaire openingsconcert van Fanfare Eendracht in het nieuwe Cultuurhuis Landgraaf is het aanstaande concert het eerste uit een reeks van vele die dit jaar op het programma staan. het wordt dus een druk en muzikaal jaar.

De drumband van Fanfare Eendracht Nieuwenhagerheide opent deze avond onder leiding van Paul Franken. Fanfare Eendracht onder leiding van Bart Deckers neemt daarna het stokje over en speelt o.a. het prachtige en uitdagende werk ‘In other words’. Dit werk is geschreven als keuzewerk voor het WMC in 2017.

Muziekvereniging Concordia uit Meterik, onder leiding van dirigent Chris Deikx, sluit deze muzikale avond af. Zij hebben regelmatig met succes deelgenomen aan diverse bondsconcoursen en andere concertwedstrijden. Deze avond spelen zij o.a. de bijzondere werken ‘Signature’ van Jan van der Roost en ‘Paganini Variations’ van Philip Wilby.

Lees verder onder de afbeelding

Was u er niet bij tijdens de opening van het Cultuurhuis landgraaf in januari? Maar bent u wel benieuwd? Noteer dan zeker zaterdag 13 april in uw agenda. Het programma begint om 20.00 uur in Cultuurhuis Landgraaf, Veldstraat 21. De entree is een vrije gave.

Meer informatie over deze fanfare vindt u op: http://www.fanfare-eendracht.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk