SCOUTING ST. TARCISIUS ORGANISEERT OPEN DAG VOOR DE JONGSTEN

Aanstaande zaterdag heeft Scouting St. Tarcisius een open dag speciaal voor iedereen tussen de 4 4n 11 jaar oud. Heel veel plezier en heel veel nieuws voor de jongeren dus!

De open dag die Scouting St. Tarcisius deze zaterdag houdt is een uitdaging voor de jongsten. ze kunnen er nieuwe dingen leren maar in hoofdzaak gaat het er natuurlijk om dat ze vooral plezier bij de scouting hebben.

De dag is speciaal voor de 4 tot 11- jarigen. Dit geldt dan uiteraard voor zowel meisjes als jongens. Tijdens de open dag staat er gegarandeerd van alles op het programma. Onder begeleiding veel in en met de natuur doen, kampvuurtje maken en nieuwe dingen ontdekken. Dat kan allemaal bij de scouting. En de ouders kunnen dan natuurlijk ook kennis maken met Scouting St. Tarcisius.

Locatie en tijd

De open dag zal plaats vinden op zaterdag 30 maart, Kremerslaan 71 te Landgraaf. Meer informatie over de vereniging vindt u op: http://www.tarcisius.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk