PHDES BEHAALD MOOIE RESULTATEN TIJDENS KAMPIOENSCHAPPEN

PHDES was meer dan alleen maar aanwezig bij de kampioenschappen te Pannningen. Het was dus echt wel meer dan alleen een uitje. Een verslag van Connie Overduive.

Landgraaf 19 maart 2019, 19:15

PHDES was aanwezig bij de Limburgse kampioenschappen te Panningen!

Deze keer werden de Limburgse kampioenschappen gehouden te Panningen. De Jazzafdeling van PHDES heeft dit jaar met drie groepen deelgenomen aan deze wedstrijd.

Wat hebben onze meiden het super gedaan! Het was een geweldig leuke en sportieve dag. Gezellig met zijn allen met de bus. Als eerste was de groep van juf Danique met hulpleiding juf Moira en juf Anne aan de beurt in de D categorie 6 t/m 9 jaar. Hun dans zag er top uit. Zij behaalden een 6de plaats.

Als tweede was de groep van juf Kim en juf Sanne aan de beurt. C categorie 9 t/m 16 jaar. Ook zij waren geweldig. De dans zag er super strak uit. Zij behaalden eveneens de 6de plaats.

En als laatste was het dan de beurt aan de meiden van juffrouw Denise met als hulpleiding juf Ilse in de D categorie 9 t/m 13 jaar. En ook deze meiden lieten een prachtige goed uitgevoerde dans zien. Zij behaalden een prachtige 2de plaats.

Lees verder onder de afbeelding

We zijn supertrots op onze meiden! Ze hebben allemaal hun uiterste best gedaan, hun leiding en hulpleiding kan trots zijn op deze mooi behaalde resultaten.

Meer informatie over PHDES vindt u op: http://www.phdes.com


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk