SVN EN SPORTING HEERLEN VECHTEN VOOR KOPPOSITIE

Gisteren ging het om de knikkers in de Derde Klasse Zuid 2. SVN/BtB Consultancy en Sporting Heerlen wilden beiden van geen wijken weten in het gevecht om de kop. Een verslag van Jos Steinen.

Landgraaf 18 maart 2019,19:11

De topper tussen de nummers 1 en 2 van de ranglijst op het programma. Het weer was een stuk beter dan een week geleden maar het veld liet goed voetbal vandaag niet toe. Beide teams ondervonden hier veel hinder van.

De eerste helft was een gevecht wat voor het grootste gedeelte plaats vond op het middenveld. de verdediging van SVN en Heerlen stond goed en de gevaarlijke mensen bij beide teams werden door de verdedigers goed in toom gehouden.

SVN wist zich enkele kleine kansjes uit te spelen en als de voorwaartsen dan richting doel gingen was er voor Heerlen de 12de man die buitenspel vlagde. Men kan als grensrechter gerust wel eens in het voordeel van de eigen club vlaggen maar deze man had daar zijn eigen mening over.

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld als voor de rust en het werd al snel duidelijk dat diegene die het net wist te vinden er uiteindelijk ook als overwinnaar van het veld kon stappen, maar dit gebeurde vandaag niet.Stefan Schiffer en Sven van Haaren wisten de gevaarlijke gebroeders van Dijk volledig aan banden te leggen en dat zorgde ervoor dat Sporting Heerlen zich geen enkele kans wist te creëren. Al met al was de 0-0 dan ook een terechte uitslag en beide teams konden daar dan ook mee leven.

Volgende week zondag speelt SVN/BtB Consultancy thuis tegen vv Hellas, aanvang 14.30 uur.

Met dan aan Jos Steinen voor dit verslag.

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk