PHDES REIST DOOR EUROPA

‘PHDES REIST DOOR EUROPA’, met haar nieuwe prinses. Gisteren was de groep al te bewonderen in de optocht van Waubach en morgen in die van Landgraaf. Het verhaal.

Lambert Rinkens, Landgraaf 4 maart 2019, 13:39

Afgelopen zaterdag stond d’r Lichtemich weer op z’n kop: de jaarlijkse carnavalsmiddag werd weer gevierd. De Gympies (de activiteitenraad van PHDES) zijn er wederom in geslaagd om er een succesvol feest van te maken met fantastische optredens en lekkere muziek. jong en oud heeft met volle teugen kunnen genieten in de mooi versierde zaal, waar natuurlijk ook voor een natje en een droogje gezorgd was.

tevens werd er de nieuwe prinses bekend gemaakt: prinses Chanina I is 11 jaar oud en zit in groep 8 van OBS Wereldwijs. Chanina is erg actief bij PHDES, ze zit in de springgroep, turnt bij de gevorderden en daarnaast danst ze ook nog. Wat zij ook altijd super vindt is het kamp. Naast PHDES heeft Chanina nog een grote hobby en dat is shoppen bij Primark.

Prinses XChanina zal morgen te bewonderen zijn in de grote optocht van Landgraaf, waar PHDES weer met een mooie zelfgemaakte kleding en wagen in het thema”PHDES reist door Europa’ de Europese landen vertegenwoordigt.

Meer informatie over PHDES vindt u op: http://www.phdes.com

Bron: PHDES

Fotografie: PHDES

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk