ABDISSENBOSCH/SYLVIA SPEELT KAMPIOENSWEDSTRIJD

Nu zijn er wel meer kampioenswedstrijden en ze verdienen natuurlijk allemaal aandacht. Maar deze heeft nu net dat beetje extra en er is bovendien meer. Over kampioenen, trainers en jubilea.

Lambert Rinkens, Landgraaf 8 februari 2019, 17:24

Een dubbel Landgraafs team speelt morgen haar kampioenswedstrijd. Het Abdissenbosch/Sylvia Jo-19 team. Een samenwerking tussen s.v.. Abdissenbosch en R.K.S.V. Sylvia en als dat niet Landgraafs is? Beide verenigingen gingen aan het begin van dit seizoen een samenwerkingsverband aan wat betreft de jeugdteams. Het Jo-19 team zal op Sportpark de Lelie haar kampioenswedstrijd spelen tegen EHC Jo-19, aanvang is om 13.00 uur. Maar er is meer te melden.

s.v. Abdissenbosch heeft met ingang vanaf het volgend seizoen 2019-2020 een nieuwe trainer. De 50- jarige Jean Janssen wordt de nieuwe hoofdtrainer. Momenteel is hij nog werkzaam als trainer bij Ster 2.

En bij R.K.S.V. Sylvia draait men zo langzaam aan overuren. Zij zitten in een jubileum jaar. De club werd in 1949 opgericht en bestaat dus nu 70 jaar. Dat kan men natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Ook uit die hoek is dus nog echt wel wat te verwachten!

Meer informatie over beide clubs vindt u op: http://www.svabdissenbosch.nl

http://www.rksvsylvia.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk