THEATER LANDGRAAF: DE CABARETPOEL, VIER KEER LEUK!

En dit mag de cabaretliefhebber dus ècht niet missen. Vier cabaretiers die op hoog tempo door de genres heen denderen. Waarom niet mogen missen, wie en wat? Tekst en uitleg.

Cabaretliefhebbers opgelet! Een kans die men als liefhebber dus pakken moet. En dat kan aanstaande vrijdag in Theater Landgraaf. Vier keer leuk en dat gebracht door De Cabaretpoel.

In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse Cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren. Het is een soort reizend cabaretfestival, maar dan zonder competitie-element.

Lees verder onder de afbeelding

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Op deze avond spelen:

Rik Rottier heeft het geheim weten te ontcijferen dat alle bekende en onbekende succesvolle mensen gebruiken om hun eigen verhaal in het leven te vertellen. Let goed op: Dit kan jou intens veel geluk, gezondheid en geld opleveren. Gewoon omdat jij het waard bent: Echt waar, serieus!

Remy Evers zal zijn ideale wereld aan u tonen. Absurdistisch, kinderlijk, energiek fysiek en en een vleugje engagement zijn de meest passerende woorden bij deze cabaretier. Een reis door het brein van iemand die niet volwassen wil worden.

Patrick Sytsema studeerde af aan de Koningstheateracademie. Er wordt over hem gezegd dat hij karakterkapitaal bezit. Dat zijn eigenschappen die je doelbewust kan inzetten voor je eigen gewin. Dat klinkt smerig en fout, maar is het dat ook? Het lijkt hem namelijk voor de wind te gaan. Leuke lach, goed pak en weelderig haar. Maar er knaagt iets onder dat pak.

Bonusmateriaal won de publieksprijs Utrechts Cabaret Festival 2017. In een vlot tempo wisselen Roy Hoogervorst en Anna Charnock , de herkenbare muizenissen van het dagelijks leven elkaar af. In slechts 30 minuten ziet u geraffineerd slapstickcabaret waarvan men na afloop denkt: Hou op met me.

Laat u zelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Meer informatie vindt u op:http://www.theaterlandgraaf.nl

Voorstelling De Cabaretpoel, Vier keer leuk!

Vrijdag 25 januari, Theater Landgraaf, Landgraaf

Aanvang 20.00 uur

Entree: €12,50

Reserveren kunt u via de hierboven vermelde website of telefonisch 045 531 0929 (ma t/m vr 10-12 uur)


Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk