SCHUTTERIJ IS TROEF IN SJUTTEHEEM ST. JOSPH

Dat is dus een tijdje geleden zo te zien. Maar voor de mensen op de foto was Schutterij St. Joseph toen al troef. Voor de leden en ook voor de niet-leden van nu geldt dat op vrijdag 18 januari opnieuw.

Lambert Rinkens. Landgraaf 16 januari 2019, 22:15

Of de op de foto afgebeelde tafel aanwezig is, is niet bekend. Het zou natuurlijk wel heel bijzonder zijn. Want de tafel stamt naar alle waarschijnlijkheid uit het café gelegen tegenover de St. Joseph kerk te Waubach. En daar werd toen der tijd al menig kaartje op neergelegd. En dat gaat op vrijdag 18, overmorgen dus, opnieuw gebeuren.

De leden van schutterij St. Joseph Waubach organiseren dan voor de 9de maal het jaarlijks kwajongconcours in hun Sjutteheem. En dan is het dus in meerdere opzichten: Schutterij Troef. Deelnemers hebben een meer dan leuke avond, ondersteunen de vereniging en een van de deelnemende koppels gaat met de eer strijken.

Voorop staat echter de gezelligheid. Het samen iets leuks doen. En dat past dan heel mooi in het straatje van de schutterij, leuk, gezellig maar vooral: samen! Of zoals een van de organisatoren, Huub Brassee het zegt: “… met leden en sympathisanten er gewoon een gezellige avond van maken. Dus laagdrempelig: €5,- inschrijfgeld per koppel. En de pot verdelen we onder de winnaars en de nummers 2 en 3. Meestal worden daar dan rondjes van gegeven aan de bar 🙂 “

Op naar de gezelligheid dus!!

Locatie: Sportlaan, Park ter Waerden, Landgraaf

Aanvang: 19.00 uur

Inschrijfgeld: €5,- per koppel

Meer informatie over Schutterij St. Joseph Waubach vindt u op:http://www.facebook.com/Schutterijwaubach

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk