VMBO BRANDENBERG ONTVANGT 100 OUDEREN VOOR EEN GEZELLIGE DAG

Op vrijdag 31 november organiseert het Brandenberg College een verwendag voor 100 ouderen. Een dag vol workshops en meer. Maar de essentie gaat zoals meestal dieper.

Lambert Rinkens, Landgraaf 28 november 2018, 17:37

Ruim 100 ouderen gaan aanstaande vrijdag een gezellige en smakelijke dag tegemoet. Het Brandenberg College organiseert een dag vol met activiteiten. En die activiteiten bieden aardig wat afwisseling en keuzes.

De leerlingen van Profiel Zorg en Welzijn verzorgen een workshop manicure en gezichtsbehandelingen. De leerlingen van het profiel economie en ondernemen houden een workshop sjoelen en een voor zang. En leerlingen profiel dienstverlening en producten houden workshops Oud Hollandse spelen, fotolijstjes pimpen én bewegen voor ouderen.

Aan  het einde van deze middag, waar ouderen en jongeren met elkaar kennis gemaakt hebben, zal er in de aula van Brandenberg een 3-gangen menu gegeven worden. En uiteraard zal dit menu aan tafel geserveerd worden door de jongeren.

Maar, zoals gezegd, de essentie van dit en van het Brandenberg College ligt een stuk dieper. Niet alleen kennisoverdracht is belangrijk. Het onderwijs op locatie Brandenberg zorgt door middel van deze actie ervoor dat leerlingen zich ook maatschappelijk betrokken leren voelen.

Bron: Brandenberg College

Fotografie: thomasencharles

Please follow and like us:
Help-Desk