LOS VAGABUNDOS RUIKT DE EINDSTREEP, SAMOS – MELIDE

In verhouding zijn het nog luttele kilometers, maar met meer dan 2000 kilometer in de benen wordt het een ander verhaal. Achim deelt zijn gevoelens en gedachte over wat dit voor hem eigenlijk betekent. Een openbaring over reizen.

Lambert Rinkens, Landgraaf 28 september 2018, 21:28

In totaal rest Los Vagabundos nog een afstand van zo’n 130 kilometer. Daar hebben ze nog twee dagen voor. Op de vroege morgen van hun voorlaatste ettape is het vooruitzicht echter minder. Donkere wolken pakken zich samen, het regent en zelfs donder en bliksem komer er aan te pas. Maar er moet gefietst worden. Vandaag staat Samos-Melide op het programma.

Achim, die deze dag het reisverslag invulling geeft, kiest ervoor om openhartig zijn gedachten en gevoelens over deze tocht kenbaar te maken en te delen. Een meer dan mooi gebaar.

Een korte greep uit zijn openbaringen: “Het is volgens mij de zwaarste route en niet voor iedereen aan te beleven….. Ardennen, Champagne, Morvan, Pyreneën en Galicië….afzien.”, maar ook: “Overal werden wij vriendelijk bejegend…geweldig toch!”

Maar het gaat dieper. Ook de relatie onderling komt openhartig aan bod: “… met zijn vieren gestart, met zijn drieën eindigen, maar dan ook nog in twee groepen. Je ziet maar hoe moeilijk het is om verschillende karakters voor langere tijd onder een hoed te krijgen. Jammer, maar waar!”

Veel meer openheid gaat niet en dat moet gewaardeerd. Het is echter allesbehalve een negatief verhaal. Achim heeft een waslijst aan mooie en heel mooie ervaringen te noemen. Reiservaringen die meer dan positief stemmen. En dat is meteen een van de meest waardevolle ervaringen die een reis te bieden heeft. Je wordt er als mens rijker van.

Los Vagabundos heeft nog een ettape voor de boeg. En hun goede doel heeft hoe dan ook baat bij sponsoring. Nu en ook later. Het Jeugdtheater en Theater Landgraaf zullen er ook nog zijn als Los Vagabundos al lang thuis zijn. Dus sponsoren mag. En voor hen die Achim’s, Sam’s en Paul’s reisverslagen helemaal willen lezen is er : http://www.losvagabundos.nl

Please follow and like us:
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
Instagram
Help-Desk